het is altijd het juiste moment om de juiste dingen te doen.

— Martin Luther King

Erkend Leerbedrijf

Brug

HWC Counseling & Consultancy, de verbinding van een BRUG

Mij werd meerdere malen gevraagd waarom ik een logo heb met een BRUG. Het was voor hen niet duidelijk hoe een BRUG te maken zou kunnen hebben met een re-integratiebureau en met coachingsactiviteiten. Een BRUG bouwen is een eeuwenoud gezegde wat in de Nederlandse Van Dale omschreven staat als “een relatie leggen tussen” en “een verbintenis aangaan met”.HWC Brug
Dat is waar het bij HWC Counseling & Consultancy ook om draait. De BRUG staat symbool voor de uitwisseling van gedachten en ervaringen. De BRUG verbindt twee werelden die eerder van elkaar gescheiden waren. Ik noem mijzelf een zogeheten “bruggenbouwer”; iemand die partijen nader tot elkaar brengt, tracht mensen zo te laten bewegen dat zij hun eigen BRUG bouwen en er vervolgens zelf overheen lopen. Zo maken zij kennis met een stuk persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden waarvan zij zelf nog niet wisten dat zij daarover beschikten. Ik laat hen zien dat het veilig is aan de andere kant van de BRUG en, indien gewenst, lopen we samen, om samen te ontdekken, te ervaren en het vertrouwen weer terug te krijgen dat het nemen van nieuwe stappen wellicht een heel ander uitzicht biedt.

De eerste stap van verandering is beweging en HWC Counseling & Consultancy zorgt voor de BRUG en schept daarmee de mogelijkheid om te ervaren dat het nemen van nieuwe stappen kansen en mogelijkheden biedt.
We verbinden met elkaar door het bouwen van een BRUG. We werken samen aan het stabiliseren van die BRUG zodat wanneer het veilig is, men kan oversteken naar een wereld waarin gedachten, gevoelens en gedrag een eenheid worden.

UWV- Twitter

Vacaturebank

Call Now
Directions