Als je kwetsbaar bent, zien mensen ook je kracht. Als je louter kracht uitstraalt, bouw je een muur on je heen.

Erkend Leerbedrijf

Over

Dromen,uiten, realiseren, volhouden……

Angelique Hameetman

Mijn naam is Angelique Hameetman, oprichtster van HWC Counseling & Consultancy. Na mijn studie Personeel en Arbeid ben ik gaan werken als intercedente bij diverse uitzendbureaus. Daar leerde ik wat netwerken is, hoe belangrijk het is voor een werkgever om goed personeel te hebben en van de andere kant hoe belangrijk het hebben van werk voor iemand kan zijn. In deze commerciële sector miste ik het “menselijke” aspect; het werken voor en door mensen. Daarna maakte ik een switch naar de re-integratiesector. In deze sector kon ik bezig zijn met mens en arbeid op een unieke manier. Rekening houdend met iemands achtergrond en/of beperkingen. Puur kijkend naar de mens, er uit halen wat er in zit! Mensen leren denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Mijn werkervaring heb ik opgedaan binnen diverse gemeentes, loopbaanadvies en re-integratiebureaus.

Waarom denken mensen zoals ze denken? En waarom doen zij zoals zij doen? Wat ligt daaraan ten grondslag? Waarom maken mensen bepaalde keuzes? En wat zorgt er voor dat het niet gaat zoals zij willen dat het gaat? Is er sprake van zichzelf onder en/of overschatten? Is er zelfinzicht? Weten zij waar kwaliteiten en belemmeringen bij hen zelf liggen? Ik volgde een opleiding psycho-sociaal werk en specialiseerde mij in psycho-pathologie om kennis op te doen van diverse psychische ziektebeelden. Dit laatste heeft mij onder andere geleerd dat ieder mens anders is, uniek op eigen wijze. Geen enkele benadering zal het zelfde zijn, iedereen verdient een stukje persoonlijke aandacht. Wilt u meer weten over mijn werkwijze en de filosofie daarachter, lees dan verder bij het kopje “Brug”.

Ik wil inspireren, motiveren en informeren. Daar gaat het om binnen HWC!

Volg altijd je hart bij het nemen van belangrijke beslissingen. Blijf bij jezelf en puur, dat is de enige weg naar geluk. Durf te geloven in je zelf en wees niet bang voor verandering, wees niet bang om te “verdwalen” wanneer het gaat over het creëren van je eigen toekomst.
Want……….

“wie durft te verdwalen, zal nieuwe wegen vinden”

Ik wens een ieder veel plezier bij het bereiken van hun eigen

dromen. Word wie je bent en je zal al succesvol zijn.

Met warme groet,

Angelique Hameetman

UWV- Twitter

Vacaturebank

Call Now
Directions