Beter onvolmaakt en echt, dan gemaakt volmaakt.

Erkend Leerbedrijf

Particulieren

Re-integratie is vanuit werkloosheid terugkeren naar het arbeidsproces. Dit is in veel gevallen mogelijk via uw gemeente of via het UWV. Mocht u hier niet voor in aanmerking komen, dan bieden wij u, met korting, een zelfstandig Re-integratietraject aan. De werkwijze en de regels van het UWV vindt u hier.

Wij zijn er voor u om u zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen. We beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van ondernemers, directies en relaties in arbeidsorganisaties, overheden en instellingen. Hierdoor vinden wij voor u zo snel mogelijk een passende baan.

Een belangrijke succesfactor voor re-integratie is onze persoonlijke samenwerking. Onze volledige inzet en, wat natuurlijk onmisbaar is, is ook uw eigen motivatie om weer een passende baan te vinden.

Om ervoor te zorgen dat wij optimaal op de hoogte zijn van uw situatie en wensen wordt er een individuele re-integratie overeenkomst (IRO) opgesteld. Deze is gebaseerd op de algemene voorwaarden van ons bedrijf.

Wilt u meer weten over ons re-integratietraject? Vul dan het contactformulier in of bel met 06-28172120 voor een vrijblijvend en kosteloos oriƫntatiegesprek.

UWV- Twitter

Vacaturebank

Call Now
Directions